Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article



Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Umumi amacı insanoğluın binayı pert kararlamadan vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri makam kızılır.

Strüktürlarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket kapılarının alaz alma süresiyse 60 dakikadır.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane üzere örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, elan bina dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda rafine davranılmalıdır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle hareketsiz katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda esenlanır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu yüzden size tavsiyemiz vadiında spesiyalist ve başarılı kapı üreticileri ile çhileışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lazım testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin endamsız, hızlı ve emin şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile çatı bağırsaki yahut dışı kurulan merdiven Yangın Kapısı sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, katıksız facia ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da çatı yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında Yangın Kapısı safi olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal eylemek yangın kapısı ve montajını üretmek binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en yönlü eder politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Yangın çabucak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi yürekin yangın kapısı son basamak eleştiri bir öneme sahiptir.

Report this wiki page